Logo Hírlevél
2010.02.05. shim
white
shim Kedves Ügyfelünk! ................................................................... shim
shim
Szeretnénk tájékoztatni önöket az Arecont Vision amerikai IP kamera gyártó sikereiről, melyet hűen tükröz a Frost & Sullivan üzleti tanácsadó cég által kiosztott „A 2008-as év megapixel kamera termékcsalád stratégiája Európában” díj is. Kérem tekintse meg a Frost & Sullivan által írt cikket, mely jól bemutatja az Arecont Vision megapixel kamera gyártót:

A "2008-as év megapixel kamera termékcsalád stratégiája Európában" díjat az Arecont Vision nyerte el az európai metgapixel kamera piacon, a teljes megapixel tartományt felölelő Internet Protokol alapú termékcsaládja, és a hozzá kapcsolódó szoftvere által. Ez a díj egy elismeri a cég azon tulajdonságát, hogy a széles termékpalettájával a végfelhasználók minden igényét ki tudja elégíteni az európai megapixel kamera piacon.

Robusztus termékcsalád

Az Arecont Vision elsőként vezette be a nagy képfeldolgozási sebességű eszközök alkalmazását a megapixel kamera piacon 2003-ban. Jelenleg az Arecont Vision rendelkezik a legszélesebb termékpalettával a biztonsági megapixel IP kamerák piacán, kezdve az 1,3 megapixeles felbontástól egészen a 8 megapixelig, amely több fejlett technológiai újítást is tartalmaz, mint például a dupla-érzékelős éjjel nappali kamerák, négy érzékelős panoráma kamerák, illetve a H.264 tömörítési eljárás. Ezek a termékek a nagy felbontású képrögzítési rendszerek egyre jobban növekvő piaci igényét igyekeznek kielégíteni, hogy lehetővé tegyék a fejlett videó alkalmazások - mint például az automatikus rendszámfelismerés és a törvényszéki videó elemzés – használatát, miközben a legkedvezőbb ár/teljesítmény aránnyal rendelkeznek.

A cég teljes termékpalettája MJPEG és H.264 tömörítési eljárást alkalmazó, színes, éjjel/nappali illetve autó-íriszes IP kamerákból áll. A verziók a következők:

  • 1,3 megapixel AV1300/AV1305
  • 2,0 megapixel AV2100/AV2105
  • 3,0 megapixel AV3100/AV3105
  • 5,0 megapixel AV5100/AV5105
  • 8 megapixel négy érzékelős panoráma kamerák
  • AV8180/AV8185 (180°)
  • AV8360/AV8365 (360°)
  • Két érzékelős 1,3 / 3 megapixeles éjjel / nappali kamera

A gyártó a megapixel kameracsaládját a MegaVideo technológiára alapozta, ami egy olyan költséghatékony képfeldolgozó technológia, amely egyedi algoritmusokat használ és akár 80 billió műveletre is képes másodpercenként. A MegaVideo technológia könnyedén ellenáll a valósidejű, nagy felbontású videók által generált hatalmas adatfolyamok negatív hatásának, mely rontja a képfeldolgozás sebességét és rossz képminőséget eredményez. A több megapixeles képrögzítés és a gyors adatfeldolgozás kombinálásával az Arecont Vision gyár növelte a valós-idejű megfigyelés lehetőségét a kormányzati és üzleti szervezeteknél világszerte, és egy életképes, költséghatékony alternatívát vezetett be az analóg rendszerek kiváltására.

Továbbá a jó minőségű analóg kamerákhoz képest az Arecont Vision 3 megapixeles kamerája tízszer akkora felbontású képet nyújt, miközben a kamera képes ellátni 10 analóg kamera funkcióját. Így az Arecont Vision termékek csökkentik az alkalmazandó kamerák számát, az azokhoz szükséges szoftver licenc díjakat, házak, tartók, vezetékezés és objektívek mennyiségét. A gyár termékei azonos alapokon nyugszanak, így azonos tulajdonságokkal rendelkeznek a képfeldolgozás, képfrissítés, sávszélesség és tárhely igény terén. A megapixeles képek miatti nagyobb sávszélesség és tárhely igényt figyelembe véve, az Arecont Vision az első megapixel kamera gyártó, akinek a termékei a teljes megapixel tartományban képesek a H.264 tömörítés használatára. A H.264 tömörítés bevezetésével a termékek képessé váltak megapixel felbontású képek továbbítására a VGA kamerák sávszélesség és tárhely igénye mellett. Továbbá, a H.264 tömörítés használata tized akkora sávszélesség és tárhely igényt eredményez a korábbi MJPEG tömörítést alkalmazó megapixel kamerákkal szemben.

Képesség az elhelyezkedésre a különböző piaci szegmensekben

Az Arecont Vision ajánlatai az egész videotechnikai piacot felölelik, beleértve a kicsi és nagy vállalatokat és egyéb területeket, mint a banki, kereskedelmi, oktatási, kormányzati, gyártási, szállítási, és szórakoztatási területek. Igaz, mindegyik területnek van valami sajátossága, mégis a főbb követelmények ugyanazok, és ezek képezik a gyár elsődleges céljait világszerte. Továbbá a cég fontos technológiai/szoftver partner kapcsolatot alakított ki az ipar több mint 50 vezetőjével, mint például: Bosch, GE, Nice Systems, Verint, Milestone, Genetec, Honeywell Enterprise és több hasonló vállalattal szerte a világon.

Széleskörű ügyfél elfogadás

Az Arecont Vision különböző partnerek, mint disztribútorok, rendszer telepítők és technológiai partnerek segítségével alapozta meg erős európai jelenlétét. A cég széles termékpalettája könnyen kielégíti a változatos fogyasztói piacot. A rendszertelepítőkkel, alkalmazás fejlesztőkkel szorosan együttműködve a cég képes továbbfejleszteni, kibővíteni és biztosítani a kritikus megoldásait. Az Arecont Vision cég kiemelkedő résztvevője az európai megapixel piacnak, melyet a nagy teljesítményű, optimális árú termékeinek köszönhet.

Konkluzió

Nagy változásokon ment át a cég mióta 2003-ban megalakult, de ami 7 éve felépítette az Arecont Vision-t az ma is hajtja a céget – a tudomány iránti szenvedély, innováció és a törhetetlen elkötelezettség afelé, hogy folyamatosan jobb tulajdonságokkal rendelkező termékeket fejlesszenek, mint a kompetens vállalatok. A sikerük abban rejlik, hogy a legjobb ár/teljesítmény arányra fókuszálnak, a csúcstechnikák sikeres alkalmazásával. Számos projekt került megvalósításra Németországban, Skandináviában, és Közép Európában. A széleskörű jelenlét, a letisztult termékpaletta stratégia és a legmagasabb szintű termék támogatás mind hozzájárult ahhoz, hogy az Arecont Vision méltán jogosult a „A 2008-as év megapixel kamera termékcsalád stratégiája Európában” címre.

2008. Frost and Sullivan

Az eredeti cikket megtekinthetik az http://arecontvision.com/uploads/file/Arecont Vision Award Report.pdf oldalon.

shim
shim A Shield Kft. az Arecont Vision termékek magyarországi forgalmazója  ..................... shim
shim

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény (Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy Hírlevelünket elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.

Amennyiben nem kíván a jövõben Shield hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!
shim
footer
footer