Logo Hírlevél
2010.03.01. shim
white
shim Meghívó ........................................................................ shim
shim

Tisztelt Ügyfelünk!
 
Ez úton szeretnénk meghívni Önt soron következő videotechnikai termékbemutatónkra. Videotechnikai termékpalettánk 2009 év végén az Arecont Vision megapixeles IP kamerákkal bővült, emellett a NightHawk hibrid videómegfigyelő és távfelügyeleti szoftverünk is új, hatékony funkciókkal lett gazdagabb. Az előadás célja e két termékcsalád részletes bemutatása.
 
Az előadás időtartama: körül-belül 4 - 5  óra
A következő előadás időpontja: 2010.03.10. Szerda,  9:00 
További tervezett időpontok: Március 17, 25.
Helyszín: Shield Kft, 1081, Budapest, Fiumei út 25.
 
Az előadás tartalma:
Arecont Vision termékbemutató:
- Az Arecont Vision kamerákban alkalmazott technológiák szerepe
- A megapixel technológia előnyei
- Arecont Vision termékek 
- Az Arecont Vision kamerákkal gyakran együtt alkalmazott termékek rövid ismertetése; Theia és Tamron lencsék, illetve Veracity hálózati eszközök 
NightHawk termékbemutató:
- A NightHawk működése a Golden-eye analóg, és Arecont Vision IP kamerákkal
- Új funkciók ismertetése (virtuális fotocella, arcfelismerés, rendszám felismerés stb...)
 
Röviden az Arecont Vision gyártóról és termékeiről:
Az Arecont Vision cég egy világhírű, amerikai, biztonsági IP kamera gyártó, élen jár a megapixeles kamerák gyártásában. Termékpalettája kizárólag megapixeles IP kamerákból áll 1,3 tól egészen 5 megapixelig, de bemutatták már a 10 megapixeles kamerájukat is. Minden megapixel tartományban képesek a kamerák a H.264 tömörítés használatára és kitűnő technikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A termékek technikai adottságai az IQinvision, Basler és hasonló szintű megapixeles termékek technikai adottságaival vetekszenek, és az esetek többségében felülmúlják azokat. Cégünk 2009 novemberétől az Arecont Vision hivatalos magyarországi forgalmazója. 
Az előadás az érdeklődők számától függően több alkalommal is megrendezésre kerül, egy alkalommal 8-10 főt áll módunkban fogadni.
Jelentkezését a biztech@shield.hu e-mail címre várjuk, az esetleges változásokról időben tájékoztatjuk Önt.
 
Üdvözlettel:
Shield Kft.
shim
shim A Shield Kft. az Arecont Vision termékek magyarországi forgalmazója  ..................... shim
shim

Tisztelt Olvasónk ! Az Ön E-mail címe nyilvános e-mail címjegyzékből került a levelezési listánkba. Hivatkozva az 1997. évi LVIII. törvény (Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre, kérjük visszajelzését, hozzájárul-e ahhoz, hogy Hírlevelünket elküldjük Önnek és tájékoztatást nyújtsunk a biztonságvédelmi szakma legfrissebb híreiről. Amennyiben zavartuk, elnézését kérjük.

Amennyiben nem kíván a jövõben Shield hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!
shim
footer
footer