Logo Hírlevél
2010.03.22. shim
white
shim Meghívó ........................................................................ shim
shim
Tisztelt Ügyfelünk!
 
Ez úton szeretnénk meghívni Önt soron következő videotechnikai termékbemutatónkra. Videotechnikai termékpalettánk 2009 év végén az Arecont Vision megapixeles IP kamerákkal bővült, emellett a NightHawk hibrid videómegfigyelő és távfelügyeleti szoftverünk is új, hatékony funkciókkal lett gazdagabb. Az előadás célja e két termékcsalád részletes bemutatása.
 
Az előadás időtartama: körül-belül 2 - 3  óra
A tervezett előadás időpontja: 2010.03.25. Csütörtök,  9:00 
Helyszín: MOL Nyrt, DF Százhalombatta, TÁSZ Beruházás
 
Az előadás tartalma:
Arecont Vision termékbemutató:
- Az Arecont Vision kamerákban alkalmazott technológiák szerepe
- A megapixel technológia előnyei
- Arecont Vision termékek 
- Az Arecont Vision kamerákkal gyakran együtt alkalmazott termékek rövid ismertetése; Theia és Tamron lencsék, illetve Veracity hálózati eszközök 
NightHawk termékbemutató:
- A NightHawk működése a Golden-eye analóg, és Arecont Vision IP kamerákkal
- Új funkciók ismertetése (virtuális fotocella, arcfelismerés, rendszám felismerés stb...)
 
Röviden az Arecont Vision gyártóról és termékeiről:
Az Arecont Vision cég egy világhírű, amerikai, biztonsági IP kamera gyártó, élen jár a megapixeles kamerák gyártásában. Termékpalettája kizárólag megapixeles IP kamerákból áll 1,3 tól egészen 5 megapixelig, de bemutatták már a 10 megapixeles kamerájukat is. Minden megapixel tartományban képesek a kamerák a H.264 tömörítés használatára és kitűnő technikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A termékek technikai adottságai az IQinvision, Basler és hasonló szintű megapixeles termékek technikai adottságaival vetekszenek, és az esetek többségében felülmúlják azokat. Cégünk 2009 novemberétől az Arecont Vision hivatalos magyarországi forgalmazója. 


NightHawk
: Hibrid videó és távfelügyeleti DVR/NVR program, mely cégünk saját magyar fejlesztése, így előnyére írható az állandó támogatás, illetve az egyedi igények kialakításának lehetősége. A szoftver rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a videómegfigyelést. Ilyen összetevők: mozgásérzékelés, relé vezérlés, távfelügyelet, HTTP szerver,  arcdetekció, virtuális fotocella, pénztárgép feliratozás, rendszám felismerés, többszintű felhasználó kezelés. A program természetesen támogatja a többkijelzős megfigyelést és az osztott képes megjelenítést is. Fontos összetevője az eseménynapló, melyben minden riasztási, illetve felhasználói esemény rögzítésre kerül. Másik fontos összetevő a visszanéző, melyben megtekinthetjük a mentett felvételeinket. A videoelemzés során azonosított események (pl.: arcfelismerés, mozgásérzékelés) egy adatbázisba mentődnek, így azon belül lekérdezéseket hozhatunk létre, mely megkönnyíti a video fájlok kezelését, visszanézését, nem kell órákig néznünk egy felvételt, hogy megtaláljuk rajta amit keresünk. A termékre teljes körű támogatást nyújtunk, és lehetőség van az újabb verziók folyamatos nyomonkövetésére is.

shim
shim A Shield Kft.  az Arecont Vision termékek magyarországi forgalmazója  ..................... shim
shim
Amennyiben nem kíván a jövõben Shield hírlevelet kapni, kérjük kattintson ide!
shim
footer
footer