Main page | Firm information | News | On sale | Service | Connections | Shield-Info | Prices | Downloads | WEB shop
 Product sheets
Measuring instruments
Video survaillance
Security systems
1222545
visitors
Arecont Vision 20MP Surround Video
Decembertől rendelhető az Arecont Vision, iparágban első 20 Megapixeles Éjjel/Nappali Panoráma kamerája. Az új H.264 SurroundVideo® kamerák különösen magas felbontású, 180°/360°-os képet nyújtanak, így képesek akár 65 analóg kamerát helyettesíteni. A „Minden egyben” 180°, illetve 360°-os Megapixeles SurroundVideo® Kamerák, IP66-os védettségű, vandálbiztos polikarbonát dóm házat kaptak.
Az új „Minden egyben” modellek költséghatékonyak, olyan helyekre alkalmasak, ahol PTZ kamerákat használnak, illetve több kamerára lenne szükség a nagy terek lefedésére. A 20 Megapixeles Éjjel/Nappali panoráma kamerák a megapixeles panorámakamerák harmadik generációjának képviselői. Az Arecont Vision 2006-ban adta ki első több szenzoros SurroundVideo® kameráit, és azóta is vezető szerepet tölt be megoldásaival a piacon.
„Az Arecont Vision panoráma kamerái, a PTZ-kkel ellentétben, egyszerre tudják nagyon széles területek képét rögzíteni, illetve programjukkal azoknak részleteire ráközelíteni.” – mondta Raul Calderon az Arecont Vision kereskedelmi alelnöke. „Ezek az innovatív 20 Megapixeles kamerák új példát állítanak a panoráma videó felbontásában, és kibővítik a technológia funkcionalitását, illetve gazdasági hasznát. Ezt a képfelbontást látnod kell, hogy tényleg elhidd.”

A 180°-os, illetve 360°-os látószög eléréséhez négy darab 5 Megapixeles szenzort használ a panoráma kamera, melyek egyenként 2592x1944 pixeles felbontást biztosítanak 11,5 képkocka/másodperc mellett, a teljes kép mérete 10.368x1944 pixel, ebből másodpercenként 2,8-at tud küldeni. A kamera H.264-es és MJPEG tömörítést alkalmaz, rossz fényviszonyok mellett lehetőséget ad a pixelegyesítésre, amivel lényegesen jobb fényérzékenységet biztosít.

Az új SurroundVideo kamerák szerelhetőek mennyezetre, felületre és kiegészítők használatával oszlopra, illetve falra is. Elérhetőek Éjjel/Nappali és Hűtött/Fűtött változatban is. Az IP66-os védettségű polikarbonát dóm ház vandálbiztos, és szükségtelenné teszi külső ház alkalmazását. Könnyen kezelhető kéttengelyes állítási lehetőségével 360°/90°-os pozícionálhatóságot biztosít. A 360°-os modellnél is lehetőségünk van +/- 10°-os (összesen 20°-os) korrekcióra mindegyik érzékelő esetén.  A 20 MP-es SurroundVideo® kamerák megrendelhetőek az Arecont Vision hivatalos magyarországi disztribútorán, a Shield Kft-n keresztül.


Developed by: Hunet Kft.