Main page | Firm information | News | On sale | Service | Connections | Shield-Info | Prices | Downloads | WEB shop
 Product sheets
Measuring instruments
Video survaillance
Security systems
1222536
visitors
Arecont Vision D4 széria
D4 széria
Az Arecont Vision 2011-ben mutatta be a 10 cm-es átmérővel rendelkező D4 szériás dómokat, melyekbe egy 1,3; 1080p; 3, vagy 5 Megapixeles kompakt kamerát helyezett el, IR-kompenzált varifokális lencsével. Színes és Éjjel/Nappali változatban egyaránt elérhetőek. A „Minden egyben” Megapixel dómokat, könnyedén szerelhetjük beltéren felületre(D4S), süllyesztve(D4F), vagy kültérre, ahol az SO verzió vandálbiztos, IP66-os védettségű házával kínál költséghatékony megoldást.
A D4-es dómok még jobban kibővítik az Arecont Vision egyébként is széleskörű megapixeles megoldásait. A D4S a felületre szerelhető változat, a D4F a süllyesztve szerelhető kiadás, a D4SO pedig a kültéri vandálbiztos IP66-os védettségű megoldás. Könnyen telepíthetőek, illetve kéttengelyes állítási lehetőségük segítségével, a kompakt kamera 360°/70°-ban pozícionálható a dóm házban.
D4S/D4F

Dr. Michael Kaplinsky, az Arecont Vision vezérigazgatója így fogalmazott: „Az új D4S, D4F és D4SO MegaVideo® Dóm kameráink jelentősen költséghatékonyabb megoldást kínálnak, miközben ugyanazt a magas Megapixel felbontást nyújtják. Azt várjuk, hogy széles körű felhasználhatóságuk és könnyű szerelehetőségük miatt, a biztonságtechnikai szakemberek gyorsan megszeretik ezeket a modelleket, és a legkülönbözőbb beltéri alkalmazásokhoz használják majd. A D4 széria magas minőséget képvisel Megapixeles felbontásával, mely igazán versenyképessé teszi az olcsóbb távolkeleti, illetve analóg kamerákkal szemben.”


D4SO

Az 1,3 Megapixeles modellek 1280x1024-es felbontást biztosítanak 32 kép/másodperc mellett, az 1080p-s modellek 1920x1080-as felbontáson másodpercenként 30-képet küldenek. A 3 Megapixeles dómok 2048x1536-os felbontáson 20 képet, míg az 5 Megapixeles modellek 2592x1944-es felbontáson 14 képet adnak másodpercenként

Az Arecont Vision új, 10 cm átmérőjű dómjai további felhasználóbarát funkciókat is nyújtanak. A Privát maszk lehetővé teszi a kép akár több területének bármilyen alakzatú kitakarását. A kiterjesztett mozgásérzékelés, sokkal pontosabb detektálást biztosít 1024 különböző mozgásérzékelő zónával. A rugalmas képkivágás segítségével a képméreteket könnyedén variálhatjuk. Akár az archív videón is, a kép minden részletére ráközelíthetünk a törvényszéki zoom segítségével. Az Éjjel/Nappali verzió motorizált IR filtert tartalmaz. Az összes D4-szériás kamera megoldás táplálható PoE táppal és 12-48V DC/AC-vel egyaránt.


Developed by: Hunet Kft.