Main page | Firm information | News | On sale | Service | Connections | Shield-Info | Prices | Downloads | WEB shop
 Product sheets
Measuring instruments
Video survaillance
Security systems
1222508
visitors
Arecont Vision WDR technológia

Az Arecont Vision bemutatta a valódi WDR technológiájú Megapixel kameráit az ISC West kiállításon. Az IP alapú megapixel piacvezető Arecont Vision új széles dinamika tartományú (WDR) kamerákat mutatott be, melyek tökéletes képet nyújtanak extrém fényviszonyok között is, amikor a megfigyelt területen egyszerre van jelen nagyon világos és nagyon sötét terület is. Ezek az új WDR kamerák költséghatékony megapixeles WDR megoldást nyújtanak a legfőbb alkalmazásokra.

Az Arecont Vision új WDR kamerái 100dB -es dinamika tartománnyal rendelkeznek, mely átlagosan 50dB-el nagyobb, mint a hagyományos WDR nélküli kamerák esetében (ez 300 szoros dinamika tartomány növekedést jelent). A hosszú és rövid kiolvasási idők kombinálásával az adott képkockán, az Arecont Vision WDR kamerái a lehető legtöbb részletet szolgáltatják a sötét és világos területekről, egyidőben. A piacon a legmagasabb dinamikatartományú FullHD és 3MP felbontás mellett ezek a kamerák a piac leggyorsabb megapixel képfrissítésével is rendelkeznek – 32 kép/másodperc FullHD 1080p felbontáson és 21 kép/másodperc 3 megapixel felbontáson.

A WDR kamerák további tulajdonságai közé tartozik a kompakt méret, H.264 és MJPEG egyidejű tömörítése, pixelegyesítés (binning) technológia alkalmazása a fényérzékenység növelésére, PSIA és ONVIF kompatibilitás.


Jelenleg két új típus jelenik így meg az Arecont Vision termékpalettáján: a FullHD 1080p felbontásra képes AV2116 és a 3 megapixeles AV3116 WDR kamera, melyek Éjjel/Nappali és Auto Íriszes opciókban is elérhetők. A valódi széles dinamika tartományú kamerák az Arecont Vision többi fontos tulajdonságát is szintén magukban hordozzák, mint a rugalmas képkivágás, bitráta vezérlés, multi-streaming, digitális zoom, és PoE (Power over Ethernet), valamint kiegészítő tápellátás (12-48VDC/24VAC).

Röviden az Arecont Vision-ről:


Az Arecont Vision piacvezető nagyteljesítményű megapixeles IP kameragyártó. Az Arecont Vision termékeket az Amerikai Egyesült Államokban gyártják és fejlesztik. Sajátosságaik közé tartozik a párhuzamos adatfeldolgozást lehetővé tevő MegaVideo® és SorroundVideo® architektúra, mely teljesen új alapokra helyezi az analóg és hálózati kamerák felépítését. Minden-az-egyben, telepítőbarát megoldást nyújtanak a MegaDome®, MegaView™ és D4F/D4S/D4SO termékcsaládjai, míg a kompakt kivitelű H.264 és MJPEG kamerái az árérzékeny alkalmazásokat célozzák meg. Ezek az innovatív technológiák teszik lehetővé az Arecont Vision számára, hogy multi-megapixel videot nyújtson VGA IP kamera árszinten.

AV3116 (A kép illusztráció)

Developed by: Hunet Kft.