Main page | Firm information | News | On sale | Service | Connections | Shield-Info | Prices | Downloads | WEB shop
 Product sheets
Measuring instruments
Video survaillance
Security systems
1222523
visitors
MegaBall™
Új termékcsalád teljesíti ki az Arecont Vision kompakt megapixeles H.264 IP kamera felhozatalát – MegaBall™ Amikor a modern dizájn a kis mérettel és magas teljesítménnyel párosul.

A megapixeles IP kamera piacvezető Arecont Vision bejelentette a díjnyertes MegaVideo® kameracsaládjának kibővítését - a MegaBall™ termékcsaládot.

A MegaBall™ termékek gömb alakú minden-az-egyben kamerák, különféle telepítési lehetőséggel, hogy a professzionális telepítők kielégíthessék a végfelhasználók minden igényét. „Ezzel a nagy teljesítményű, alacsony árú, és könnyen telepíthető megoldással az Arecont Vision ismét megmutatta, hogy elkötelezett a növekvő végfelhasználói igények kielégítése iránt.” - mondta Raul Calderon, az Arecont Vision alelnöke - „A MegaBall™ kamerák nagy választékot képviselnek felbontás és funkcionalitás területén, mindezt egy esztétikailag kellemes, minden-az-egyben kivitelben.”

Arecont Vision

A termékek kettős kódolással – H.264 (MPEG-4 Part 10) és MJPEG -, a felbontásból adódóan a felvételen történő nagyítási lehetőséggel, privát zóna kitakarással, kiterjesztett mozgásérzékeléssel, rugalmas képkivágással, multi-streaming-el (8 különbözö adatfolyam) és bitráta vezérléssel rendelkeznek. Jelenleg két féle objektívvel elérhetők: egy 4mm –es fix és egy 3.3 – 12mm-es varifokális áll rendelkezésünkre. Az objektíveket telepítés után egy Torx®-fejű csavarhúzóval állíthatjuk be, az erre kialakított külső fókusz, zoom és írisz állítócsavarok segítéségével.

A 3 coll átmérőjű (megközelítőleg teniszlabda nagyságú), gömb formájú MegaBall™ kamerák fémből készültek, így egy ellenálló beltéri megoldást kapunk. Három telepítési lehetőségünk van: fali tartó, felületszerelt dóm és süllyesztett dóm. Opcionálisan elérhető egy dóm búra is, a dóm kivitelekhez. A telepítés könnyű a PoE vagy külső tápellátás (12-48-V DC vagy 24V AC) valamint a telepítő barát kábelvezetés miatt.

A kamerák ezen felül ONVIF (Open Network Video Interface Forum) és PSIA (Phisycal Interoperability Alliance) kompatibilisek. A megjelenés a 2012-es év utolsó negyedévére várható, a telepítők bemutatódarabokkal illetve egyéb információkkal kapcsolatosan az Arecont Vision magyarországi disztributorához, a Shield Biztonságtechika Kft-hez fordulhatnak.

Röviden az Arecont Vision-ről:
Az Arecont Vision piacvezető nagyteljesítményű megapixeles IP kameragyártó. Az Arecont Vision termékeket az Amerikai Egyesült Államokban gyártják (Made in USA) és fejlesztik. Sajátosságaik közé tartozik a párhuzamos adatfeldolgozást lehetővé tevő MegaVideo® és SorroundVideo® architektúra, mely teljesen új alapokra helyezi az analóg és hálózati kamerák felépítését. Minden-az-egyben, telepítőbarát megoldást nyújtanak a MegaDome®, MegaView™ és D4F/D4S/D4SO termékcsaládjai, míg a kompakt kivitelű H.264 és MJPEG kamerái az árérzékeny alkalmazásokat célozzák meg. Ezek az innovatív technológiák teszik lehetővé az Arecont Vision számára, hogy multi-megapixel videot nyújtson VGA IP kamera árszinten.


Developed by: Hunet Kft.