Main page | Firm information | News | On sale | Service | Connections | Shield-Info | Prices | Downloads | WEB shop
 Product sheets
Measuring instruments
Video survaillance
Security systems
1222538
visitors
Arecont Vision AV10255 Amir
Új kamerával bővíti a MegaDome®2-es kameracsaládját az Arecont Vision 10 Megapixeles dóm kamera és WDR funkcióAz Arecont Vision 10 Megapixeles dóm kamerával bővíti MegaDome®2-es kameracsaládját. Az 1.3, 1080p, 3 és 5 megapixeles kamerákat felsorakoztató MegaDome®2 széria 10 megapixeles kamerával való kibővítése újabb teret nyit meg az egyre növekvő számú ügyfél előtt, akik a megapixeles kamerák profi szintű megoldásait tartják szem előtt. Ezen felül az Arecont Vision még a MegaDome®2 széria 1080p és 3 megapixeles kameráit WDR (Széles dinamikatartomány) funkcióval is kiegészítette.A MegaDome®2-es széria távoli fókuszt, távoli zoom-ot, Éjjel/Nappal funkciót és auto írisz funkciót biztosít. A legújabb kamerák piacra dobásával mindezeket a funkciókat 10 megapixelen érhetjük el (3646 x 2752 pixel), ráadásul ez az új modell a felvételeket 7 fps-el (képkocka/másodperc) továbbítja. Az Arecont Vision MegaDome®2 WDR-es kamerái 100 dB-ig biztosítják a dinamika tartományt. Azzal, hogy a rövid és hosszú záridőket akár egy képkockán belül is variálja, ez az új WDR funkció a lehető legtöbb részletet nyújtja a látómezőben lévő világos és sötét területeken egyaránt.

Az új WDR kamerák 100dB -es dinamika tartománnyal rendelkeznek, mely átlagosan 50dB-el nagyobb, mint a hagyományos WDR nélküli kamerák esetében (ez 300 szoros dinamikatartomány növekedést jelent).

„Az Arecont Vision 10 megapixeles kamerái 32-ször nagyobb képtartalmat kínálnak, mint VGA társaik. Azzal, hogy a legjobb minőségű, egy szenzoros kamerák megoldásait hozzárendeltük a MegaDome®2 széria meglévő tulajdonságaihoz, új lehetőségeket nyitottunk meg a teljesítmény és az ROI (Return on Investment – a befektetés megtérülésének mutatója) területén.” - nyilatkozta Raul Calderon, az Arecont Vision Alelnöke. „A széles dinamika tartományú modelljeink tovább erősítik a MegaDome®2-es széria hasznosságát, amit az extrém fényviszonyok között – úgy, mint világos és sötét területek – készült képek minőségének javításában is felfedezhetünk.”

A MegaDome®2-es széria további fontos tulajdonságaiba tartozik a H.264 (MPEG-4 Part 10) és MJPEG kettős tömörítés, a privát maszkolás, pixelegyesítés, amivel javítható a fényérzékenység. A kamerák IP66-os házban és IK10-es vandálbiztos kivitellel kerülnek piacra. Könnyen beállítható 3 tengelyes kivitelezése egyszerűsíti a telepítést, hiszen 360 fokban forgatható, 90 fokban billenthető és 360 fokban mozdítható a z tengelyen. Választható funkció tartalmazza az full-duplex audio és a teljes PoE (Power over Ethernet) tápellátást – amivel a külső tápegységet és táp-kábelezést spórolhatjuk meg. A kamerák megfelelnek az ONVIF (Open Network Video Interface Forum) és PSIA (Physical Security Interoperability Alliance) ipari szabványoknak.


     
További információért keresse fel a honlapot >>>

Developed by: Hunet Kft.