Main page | Firm information | News | On sale | Service | Connections | Shield-Info | Prices | Downloads | WEB shop
 Product sheets
Measuring instruments
Video survaillance
Security systems
1222515
visitors
Arecont Vision MegaView

2010. Október 5 –én a németországi Essen-ben mutatta be a megapixeles IP-kamera piacvezető Arecont Vision a MegaView termékcsaládját. Az IP66-os vandál biztos házba szerelt, éjjel/nappali, H.264 tömörítést használó megapixel kamerák komplett megoldást nyújtanak a megapixeles éjjel/nappali megfigyelésre. A modellek 1.3 megapixel és FullHD 1080p felbontásban érhetők el, mindegyik beépített IR-korrigált optikával. Mindegyik MegaView™ kamera esetében lehetőség van beépített IR LED gyűrűvel szerelt modell rendelésére.

Az egybeszerelt modellek sokkal kompaktabbak, mintha külön házba szerelnénk a kamerákat, és a telepítés is könnyebb a könnyen állítható háromtengelyű rögzítés és a kívülről állítható optika miatt (zoom, fókusz és íriszállítás). A modellek egyszerűen felszerelhetők, nincs szükség a ház felnyitására a telepítés során.

„Az új MegaView™” sorozatunk egy kulcsrakész megoldást képvisel, olyat amelyet az ügyfeleink keresnek az egyszerűbb telepítés, és kisebb járulékos telepítési költségek miatt.” mondta Raul Calderon, az Arecont Vision marketingért felelős alelnöke. „Az integrált IR LED megvilágítás új lehetőséget nyújt az extrém sötét körülmények között, tovább növelve a megapixeles képalkotás felhasználási területeit, miközben egy robosztus, könnyen telepíthető megoldást ajánl bármely kültéri megfigyelésre.”

AV2805 (A kép illusztráció)

A tápellátási lehetőségek a következőképpen alakulnak: lehetőség van a kamera PoE-n keresztüli tápellátására, vagy 24VAC vagy 12-48VDC használatára, hogy a fűtést és az IR LED-eket is ellássuk. Az IR gyűrű akár utólag is telepíthető a helyszínen. Az 1.3 megapixelt megkívánó területekre az Arecont Vision az AV1325DN MegaView™ modellt ajánlja H.264 tömörítéssel és Day/Night funkcióval, valamint az AV1325IR modellt, IR megvilágító kiegészítővel. Az AV2805DN egy FullHD 1080p felbontású, H.264 tömörítésű éjjel/nappali MegaView™ IP kamera, az AV2825IR pedig ugyanez a modell IR megvilágítással kiegészítve.

Az Arecont Vision MegaView™ kamerák további funkciókkal is rendelkeznek. A privát maszk funkció lehetővé teszi hogy a videó tetszőleges részeit, bármilyen formában kitakarjuk. A bővített mozgásérzékelés pedig nagyobb érzékenységet biztosít az 1024 különálló mozgásérzékelési zóna segítségével (az előző MegaVideo verziókban csak 64 zónás mozgásérzékelés lehetséges). Ezeket a funkciókat http-n vagy TFTP parancsokon keresztül vezérelhetjük a kamera webes felületén keresztül is. A rugalmas képkivágás még több lehetőséget kínál a képméretek változtatására.

Az új MegaView™ modellek gyártása 2010 negyedik negyedévében kezdődik meg, és azonnal kompatibilisek lesznek a kompakt H.264 modelleket támogató rendszerekkel. A termékek előreláthatólag év vége felé rendelhetők először a gyártó hivatalos magyarországi disztribútorán a Shield Kft-n keresztül.

Developed by: Hunet Kft.