Main page | Firm information | News | On sale | Service | Connections | Shield-Info | Prices | Downloads | WEB shop
 Product sheets
Measuring instruments
Video survaillance
Security systems
1222524
visitors
Arecont Vision SurroundVideo
Új éjjel/nappali SurroundVideo modellek az Arecont Vision kínálatában
Október 5 –én a németországi Essen-ben mutatta be a megapixeles IP-kamera piacvezető Arecont Vision a következő generációs éjjel/nappali funkcióval rendelkező 8 megapixeles panoráma kameráit az AV8185DN és az AV8365DN-t. Mind a két új kamera felületre, illetve plafonba süllyeszthető szerelést tesz lehetővé egy IP66-os kültéri házban, így nem kell külön házba szerelni, mint az előző típusokat. Az AV8185DN modell 180 fokos panoráma képet készít négy darab 2 megapixeles érzékelő alkalmazásával, melyek kézzel vagy automatikusan állíthatók éjszakai, vagy nappali üzemmódba. Az AV8365DN egy 360 fokos terület megfigyelésére alkalmas kamera, mely szintén négy darab 2 megapixeles érzékelőt használ a teljes 6400x1200 pixel felbontású kép készítése érdekében
A felületre szerelhetőség és a plafonba süllyeszthetőség kombinálásával egyszerűbbe válik a telepítés és nem lesz szükség többféle modellre. Az AV8185Dn és az AV8365DN is két tengely körül állítható, így 180 fokos dönthetőséget és 360 fokos forgatást tesz lehetővé, a könnyű beállíthatóság érdekében. Egy beépített fűtés/hűtés található az AV8185DN-HB és AV8365DN-HB modellekben.
AV8185DN
Az AV8365DN egyszerű telepíthetőséget nyújt, és már a szenzorok is külön-külön állíthatók plusz-mínusz 10 fokban, hogy eltüntethessük az eddig tapasztalható átfedéseket a képen. A telepítés lehetőségek között van a 1.5 colos NPT menet, fali tartó (SV-VMT) vagy függesztő tartó (SV-CMT) oszloptartó (MD-PMA) illetve saroktartó (MD-CRMA) lehetőséggel, melyek szintén használhatók az Arecont Vision MegaDome™ termékcsaládjánál.
AV8365

„A legújabb 8 megapixeles kameráink költséghatékony megoldást nyújtanak rengeteg helyszínre, ahol általában PTZ kamerákat használnak, vagy több kamera figyel nagy kiterjedésű területet. Ezek a kamerák digitális zoom ablakokkal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik a felhasználó számára hogy folyamatosan megfigyeljék és rögzítsék a teljes megfigyelt területet, miközben digitálisan nagyítanak rá a fontos részletekre… tehát olyasmire képesek, melyre a hagyományos PTZ kamerák nem.” mondta Dr. Michael Kaplinsky az Arecont Vision vezérigazgatója. ”Ezek az új kamerák sokkal inkább egy költséghatékony megoldást képviselnek, mint az előző modellek, hiszen nem szükséges külön kültéri házba telepíteni őket így az eddigi lehetőségekhez képest akár 16-30%-os költségcsökkenés is elérhető konfigurációtól függően. A panoráma kameráink ez idáig nagyon közkedveltek voltak, ezek az új verziók csak javítanak a sorozat megítélésen az éjjel/nappali funkció és a telepítést könnyítő megoldások segítségével."


Az új panoráma modellek gyártása 2010 negyedik negyedévében kezdődik meg, és azonnal kompatibilisek lesznek az AV8185 és AV8365 modelleket támogató rendszerekkel. Az éjjel/nappali funkció vezérlése és a függőleges állíthatóság további illesztést igényel. A termékek előreláthatólag év vége felé rendelhetők először a gyártó hivatalos magyarországi disztribútorán, a Shield Kft-n keresztül.


Developed by: Hunet Kft.