Main page | Firm information | News | On sale | Service | Connections | Shield-Info | Prices | Downloads | WEB shop
 Product sheets
Measuring instruments
Video survaillance
Security systems
1222507
visitors
Arecont Vision kompakt H.264
Új H.264 kompakt sorozat - AVxx15 Olcsóbbak, kisebbek az előző verzióknál


2011 elején mutatta be a megapixeles IP-kamera piacvezető Arecont Vision az új alacsonyabb árú, H.264 kompakt kamera sorozatát, melyek fele akkora méretűek és harmada súlyúak az előző modellekhez képest. Az 1.3 - 10 megapixeles kamerák könnyen telepíthetőek, és már a kisebb boksz és dómházakban is elférnek. 

A kamerák H.264 tömörítést használnak a legkisebb sávszélesség és tárhely szükséglet elérése érdekében. Teljesen kompatibilisek a PSIA ipari szabvánnyal és teljesítették a PSIA megfelelőségi teszt előírásait is. Mindegyik modell elérhető éjjel/nappali (AVxx15DN), illetve Auto-íriszes (AVxx15AI) kivitelben is. Az eszközök külső tápellátás igénye nélkül, PoE tápellátásról működnek.

Az Arecont Vision kompakt kamerák további funkciókkal is rendelkeznek. A privát maszk funkció lehetővé teszi hogy a videó tetszőleges részeit, bármilyen formában kitakarjuk.

AV2815 (A kép illusztráció)


A bővített mozgásérzékelés nagyobb érzékenységet biztosít az 1024 különálló mozgásérzékelési zóna segítségével (az előző MegaVideo® verziókban csak 64 zónás mozgásérzékelés lehetséges). Ezeket a funkciókat http-n vagy TFTP parancsokon keresztül vezérelhetjük a kamera webes felületén keresztül is. A rugalmas képkivágás még több lehetőséget kínál a képméretek változtatására.
Az amerikai gyártású Arecont Vision kamerák felontásban 1.3 –tól egészen 10 megapixelig terjednek. A termékpaletta több fejlett képességű kamerát is magában rejt, mint például a két érzékelős (Dual Sensor) éjjel/nappali kamera, vagy a panoráma (SurroundVideo®) kamerák. A legjobb teljesítmény/ár arány görbe csúcsán a kompakt kivitelű MJPEG illetve H.264 modellek állnak. Az Arecont Vision palettáján megtalálhatjuk a MegaDome® egybeszerelt dóm sorozatot, illetve a szintén egybeszerelt vandál biztos kialakítású MegaView™ éjjel/nappali, integrált IR megvilágítóval bővíthető H.264 megapixel kamerákat is.

A termékek elérhetőek az Arecont Vision hivatalos magyarországi disztribútora a Shield Kft. kínálatában.


Típus
Videosebesség
Casino mode
Pixelegyesítés
AV1115
42fps@1.3MP
-
-
AV2115
32fps@2.1MP (1080p)
Megadome 2 -
AV3115
21fps@3MP
-
Megadome 2
AV5115
14fps@5MP
-Megadome 2
AV10115
7fps@10MP
-Megadome 2

*A típusnevekre kattintva letöltheti a kamerák adatlapját.


Developed by: Hunet Kft.